Haukimäentie 1058 73200 VARPAISJÄRVI 050 313 1039 info@vics.fi

Siivous monipuolisesti Pohjois-Savossa

Onko arkesi kiireistä? Jätä siivous ammattilaisen huoleksi, niin pääset itse vähemmällä. VicS-Palvelut Ky  tarjoaa siivouspalvelut luotettavalla ammattitaidolla. Palvelemme mielellämme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä, taloyhtiöitä ja liikelaitoksia.

Luotettavaa siivousta

VicS-Palvelut Ky on luotettava siivousalan toimija. Laadimme kanssasi huolellisen ennakkosuunnitelman ja käymme ennalta läpi kaikki tehtävät siivoustoimenpiteet. Yrityksiä pyrimme palvelemaan aiheuttaen mahdollisimman vähän häiriöitä työntekoonne.

Aina asiakas edellä

Siivous on pakollinen, arkinen askare, jolta ei oikein voi välttyä. Sen voi kuitenkin ulkoistaa ammattilaiselle. Tällöin sinulle jää aikaa omiin harrastuksiin, töiden tekemiseen, perheelle tai mihin ikinä haluatkaan. Ammattitaitoinen siivousfirma pitää huolen, että koti, toimisto tai taloyhtiön tilat pysyvät esittelykunnossa ja viihtyisinä. Yrityksemme panostaa ystävälliseen ja laadukkaaseen siivouspalveluun, ja teemme työmme aina ensiluokkaisesti. Me laitamme kuntoon niin kodit, toimistot kuin taloyhtiön tilatkin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää siivouksesta tai pyydä tarjous!

Siivouspalvelut

  • Rakennussiivous
  • Yleissiivous
  • Toimistosiivous
  • Taloyhtiösiivous